Veiling t.b.v. Het Praathuis & de Duivenruilclub najaar 2022

Duiven & bonnenveilingen
Gebruikersavatar
evert_konings
Crewmember
Crewmember
Berichten: 3483
Lid geworden op: zo sep 03, 2006 15:19
Locatie: Blaricum Snelheid/Jonge duiven

Veiling t.b.v. Het Praathuis & de Duivenruilclub najaar 2022

Bericht door evert_konings »

Het Praathuis
Houdt haar jaarlijkse en unieke bonnenveiling van topliefhebbers en gebruikers van FORUM Het Praathuis.
Een mooie kans om met stuk voor stuk gedreven liefhebbers in contact te komen en prachtig kweekmateriaal op uw hok te krijgen.
De opbrengst komt ten goede aan Het Praathuis en de Duivenruilclub

Biedingen zijn mogelijk per pb aan Evert Konings of Bert Krijgsman. Natuurlijk kunt u ook bieden via een reactie in de topic onder de bonnenverkoop. Of door een mail te sturen aan beheerders@forumhetpraathuis.nl

Schenkers en kopers van een bon mogen gratis meespelen in de ruilduivencompetitie mits men natuurlijk een account op het praathuis heeft.

veiling.jpg
veiling.jpg (19.43 KiB) 14670 keer bekeken
DE VEILING IS BEËINDIGD!

Wij bedanken alle schenkers, bieders en kopers voor hun steun aan "Het Praathuis" :clap:

Betalingen
Wij vragen de kopers vriendelijk om hun medewerking de betaling van de bonnen als volgt af te handelen.
Na ontvangst komt er achter de betreffende bon te staan "BETALING ONTVANGEN" waarna de schenker de bon mag honoreren!
Contact gegevens van de schenkers kunt u (indien noodzakelijk) d.m.v. een email verzoek aan beheerders@forumhetpraathuis.nl verkrijgen.
Ook indien u op andere problemen stuit kunt u dit via email laten weten, waarna wij ons uiterste best zullen doen om e.e.a. in goede banen te leiden.

Betalingen dienen uiterlijk binnen 8 dagen na afloop van de veiling in ons bezit te zijn, daarna wordt de duif toegewezen aan de op één na hoogste bieder en wordt de eerste koper van toekomstige veilingen uitgesloten.

Bankrekening
ABN-Amro Rekeningnummer NL61 ABNA 0100 9717 09 tnv. E. Konings te Blaricum - NL

Voor buitenlandse kopers IBAN NL61 ABNA 0100 9717 09 t.n.v. Dhr. E. Konings te Blaricum-NL.
BIC (indien nodig) ABNANL2A.

Wie een donatie wil doen, kan dat doen op boven genoemd bankrekeningnummer. Er zal (zonder het vrijgeven van namen) bekend worden gemaakt welke totaalbedrag aan donaties is ontvangen, dit om volledig transparant te zijn!

Met hartelijke dank & vriendelijke groet, Beheerders forum het Praathuis
_____________________________________________________________________________________
Bon 1.
Cees Nagel - Den Helder
Eéndaagse vluchten

Cees schenkt één jonge duif 2023 in overleg!

Topduiven voor de dagfond opgebouwd uit de lijnen van de Ché Hans Eijerkamp en zoon, Leonardo x Tinkebel Arie Dijkstra, via Peter Crans Den Helder, topduiven van Ad Schaerlaeckens, Evert Diepenveen en Tj. en J. Elzinga Harkema. Cees speelt al jaren op topnivo op vooral de dagfond en dit op 1 van de verste afstanden in Noord-Holland. Een paar uitslagen van 2021: Chateauroux lossing op zondag, in de NIC moesten 's avonds 49 prijzen verdiend worden, er waren er 16 waarvan 5 op het hok van Cees beginnend met de prijzen 6-14-45 enz. tegen 766 duiven. Issoudun 5e tegen 952 duiven. Morlincourt met een NO wind op de langste afstand van afd 6 een 20e 23e 48e 55e enz tegen 4.896 duiven. Veel liefhebbers die bij Cees duiven komen halen, komen vaak weer terug om wat bij te halen, voor u de kans om op het PH toe te slaan!

Biedingen;
€ 50 Henk Joffer
€ 75 Eric Moors
€ 85 Henk Joffer Eindbod, gefeliciteerd met uw aankoop!
"BETALING ONTVANGEN"


_____________________________________________________________________________________
Bon 2.
Harold Dekker - Vriezenveen
Allround

Harold schenkt één jonge duif 2023 2e ronde in overleg!

Harold is van alle markten thuis. Hij vindt het geweldig om voor elke afstand de juiste duiven te hebben zitten, maar toch gaat zijn voorkeur meer en meer uit naar de overnacht. Dit laatste zal niet in het minst in de hand gewerkt zijn doordat Harold de kweker is van het fenomeen bij Benno Kastelein, de Power Lady! Leest u dit nog eens rustig na! Harold is de kweker van 1 van de beste overnachtduiven ooit! En van dat hok haalt u in de zomer een jonge duif op, voor wie deze zomerse buitenkans!!??

Biedingen;
€ 30 Ozzy
€ 35 Huib Caarls
€ 40 Ozzy Eindbod, gefeliciteerd met uw aankoop!
"BETALING ONTVANGEN"
_____________________________________________________________________________________
Bon 3. Bob Jansen - Bergambacht Meerdaagsefond
Bob schenkt jong uit de kwekers in mei/juni

Een overnachtbon om van te watertanden! Goede wijn behoeft geen krans! Bob kweekt elk jaar toppers, en kenmerk van Bob is dat hij veel van die cracks niet zelf houdt, maar er anderen blij mee maakt. In 2016 kweekte Bob de Superbob, 3e duifkampioen Nationaal ZLU, met prijzen als (alles op nationaal niveau!) 56e Agen, 99e Pau, 31e St. Vincent, 24e Perpignan enz. Een duif om van te watertanden, en van dat soort en dat kaliber heeft Bob er veel meer! Er gaat geen jaar voorbij of Bob staat op Teletekst, en velen presteren met zijn duiven net zo goed als Bob zelf! Een miskoop is uitgesloten!

Biedingen;
€ 75 Gerard Jochemsen
€ 100 Carlo Dominicus
€ 120 bij Evert bekend
€ 125 Marcel van Melis Eindbod, gefeliciteerd met uw aankoop!
"BETALING ONTVANGEN"
_____________________________________________________________________________________
Bon 4.
Stoffel Brandsma - Lelystad
Meerdaagsefond

Stoffel schenkt 2 jongen duiven 2023

Stoffel en Tjeerd, gepassioneerde liefhebbers van het zware werk. Hoe zwaarder de vlucht, hoe meer de duiven van Stoffel en Tjeerd in hun element zijn. De duiven moeten op de overnacht een goed gevulde brandstoftank bij zich hebben, want er moet ook altijd weer worden opgebokst tegen de voorvlucht. Stoffel en Tjeerd doen dat met verve, en zij maken er een erezaak van om de koper van deze bon niet alleen iets goeds mee te geven, maar u gaat met minstens 2 jonge duiven naar huis! Bieden maar!

Biedingen;
€ 30 Frits Smit
€ 40 Bertus Doppenberg Eindbod, gefeliciteerd met uw aankoop!
"BETALING ONTVANGEN"
_____________________________________________________________________________________
Bon 5.
Rob Houben - Moorveld
Allround

Rob schenkt late jonge duif 2022, geboren begin Oct 2022
Als de bon boven de 75 euro uit gaat, komt er nog een koppel jongen van rond mei 2023 bij.
Stamboom
stamboom_rob.PNG
Late praathuis.jpg
Rob vliegt het liefst met zijn jonge duiven (en dagfond), waar het elk jaar ook wel goed mee gaat, zelfs 1x grootmeester bij de jongen geweest dit jaar.
2e hokkampioen bij het hele sterke Wefo spel met de jonge duiven. (een keer op de verkeerde duif gegokt, anders had ik het waarschijnlijk gewonnen, maar misschien ook een paar keer geluk gehad, met de juiste te kiezen 😉 )
Bij de dagfond werden helaas 2 duiven aan huis gegrepen door een roofvogel, die goed naar huis aan het waren komen.

Helaas in het samenspel geen vlucht gewonnen dit, wel 2 in onze verenging, waar wel vaak de overwinnaar van het samenspel zat.


Biedingen;
€ 30 Ozzy Eindbod, gefeliciteerd met uw aankoop!
"BETALING ONTVANGEN"
_____________________________________________________________________________________
Bon 6.
Frits Smit - Willemsoord
Meerdaagsfond

Frits schenkt 2 late jonge duiven 2022

Frits, de kweker bij uitstek, weet wat goede duiven zijn, en hij hielp reeds talloze liefhebbers aan één of meerdere goede duiven. Frits heeft verstand van en kijk op duiven, waarbij zijn voorkeur uitgaat naar goede fondduiven, duiven die niet terugdeinzen voor het vliegen van wat extra kilometers! Frits draagt het PH een warm hart toe, en u profiteert daarvan door deze bon te kopen. Een geweldige kans op hokversterking!

Biedingen;
€ 40 Marcel van Stralen
€ 50 Cor Vrolijk
€ 60 Gerard Jochemsen Eindbod, gefeliciteerd met uw aankoop!
"BETALING ONTVANGEN"
_____________________________________________________________________________________
Bon 7.
Wim van Es - Oud Beijerland
Eendaagse

Wim schenkt jong 3e ronde 2023 in overleg

Het hokbestand is voor het merendeel opgebouwd door de jaren heen hoofdzakelijk met Koopman duiven. De laatste jaren komen er duiven van Harrie van Boxmeer vandaan waar Wim gelijk mee scoort, waaronder het soort van Mevr. Snellen & zn. uit Den Bosch. Ook de duiven die via samenkweek met de gebroeders Van Beveren uit Nieuw Namen zijn wederzijds al diverse kopprijzen gespeeld. Vele liefhebbers slaagde met deze duiven afkomstig van dit hok, wat dacht u van Mr. Toscani ( Milaan, Italië), Valentino Biondi (Italië) Henk Bijl, Hulst(1e Sens afdeling 1), Paul de Hondt, Hulst(diverse overwinningen afdeling en rayon) Jan van der Made & zn. (Achthuizen), Harrie van Boxmeer, St. Oedenrode (1e afdeling 3 met zijn super 463), combinatie Stoop/van Huizen (Den Bommel) en H. Mookhoek en zn (Breskens). Alle genoemde toppers hebben winnende duiven afkomstig van het hok van Wim. Bent u de volgende?

Biedingen;
€ 30 Huib Caarls
€ 40 Hans Immink
€ 50 Chris Elderbroek Eindbod, gefeliciteerd met uw aankoop!
"BETALING ONTVANGEN"
_____________________________________________________________________________________
Bon 8.
Gerard Jochemsen - Ede
Allround

Gerard schenkt twee jonge duiven 2023 in overleg

Gerard zou Gerard niet zijn als hij niet maar liefst 2 jonge duiven zou schenken! Gerard is in 2019 verhuisd naar Ede en is bezig met een mooie opbouw van een geweldige ploeg snelheid duiven. In 2020 wist hij zich al te plaatsen tussen de kampioenen in de kring. En dat is hem in 2021 weer gelukt. Zo wist hij op de Dagfond 1e aangewezen en 6e onaangewezen te worden. En met zijn “746” wist hij alle concurrentie de baas te zijn en pakte met haar 1e DUIFKAMPIOEN DAGFOND! GENERAAL vinden we hem terug op een 9e plek onaangewezen en een 10e plek aangewezen. Voor u de kans om niet ėėn maar TWEE JONGE DUIVEN te gaan halen bij Gerard! Gerard, een geweldige geste. Wie slaat er toe?

Biedingen;
€ 40 Evert Konings
€ 45 Huib Caarls
€ 50 Evert Konings Eindbod, gefeliciteerd met uw aankoop!
"BETALING ONTVANGEN"
_____________________________________________________________________________________
Bon 9. Comb. Krijgsman-Boogaard - Rijssen Snelheid
Gerben en Bert schenken 1 jonge doffer 2023 in overleg

Garantie op duiven geven, is niet gemakkelijk, maar van dit kampioenenhok van Gerben en Bert zou je het bijna wel zeggen. Wie er al niet geslaagd zijn met een jonge duif van dit Rijssens hok, te veel om op te noemen! 1 uitzondering wordt er qua vermelding wel gemaakt: comb. Van Dijk-Groenenberg uit Leerdam wint met een jaarlingdoffer (rechtstreeks verkregen van Gerben en Bert) een 2e prijs in de Afdeling, terwijl dezelfde combinatie met een jonge doffer, gekweekt uit 2 rechtstreekse van Gerben en Bert, 2 weken achter elkaar de 1e prijs in de Afdeling vliegt! 2022 was wederom voor Gerben en Bert een geweldig jaar. Op de vitesse en midfond werd onnavolgbaar gevlogen, en dit resulteerde in een groot aantal 1e en kopprijzen, serie-uitslagen, kampioenschappen enz. Kersen op de taart zijn dit jaar het 4e aangewezen Nationale Kampioenschap midfond, en met de NL 19-7000012 is de beste duif van Nederland (pipa-ranking viitesse/midfond) eigendom van Gerben en Bert. Wie heeft ze beter?

Biedingen;
€ 50 Gerard Jochemsen
€ 60 Hans Immink
€ 75 Arnoud Slagman
€ 85 Chris van Es
€ 100 bieder bij Evert bekend
€ 110 bieder bij Bert bekend
€ 120 bieder bij Evert bekend
€ 130 bieder bij Bert bekend
€ 150 bieder bij Evert bekend
€ 160 bieder bij Bert bekend Eindbod, gefeliciteerd met uw aankoop!
"BETALING ONTVANGEN"
_____________________________________________________________________________________
Bon 10. Henk Joffer - Lelystad Snelheid/Dagfond
Henk schenkt een 1 jonge duif in overleg en uitzoeken op het hok snelheid/dagfond

In 2016 is Henk gestopt met de duiven sport maar eind 2021 weer begonnen en 20 late jongen gehaald bij Comb Calis uit Bussum dit zijn nu de kwekers samen met 4 koppels van Geurt Doppenberg.

2023 gaan we beginnen met 20 jaarlingen kijken wat het word.
Biedingen;
€ 30 Jacco van Grol
€ 50 J.Ulehake Eindbod, gefeliciteerd met uw aankoop!
"BETALING ONTVANGEN"
_____________________________________________________________________________________
Bon 11. Comb. Ch en K Heere - Spijkenisse Snelheid
Kenneth en Chris schenken 2 jongen speenklaar april/mei

Hier de kans om wat goeds te bekomen voor de eendaagse vluchten, mannen waarmee men elke vlucht rekening moet houden.
2015 - 6e Nationaal Vitesse Onaangewezen
2017 - 1e Nationaal Vitesse Onaangewezen
2020 - 9e Nationaal Jonge duiven Aangewezen

In samenspel ZHE 2021:
1e Vitesse Onaangewezen - Oost
5e Midfond Onaangewezen

In samenspel ZHE 2022:
2e Midfond Onaangewezen
1e, en 13e Vierzon - 2002 duiven. - 4/6
1e, 4e, 7e en 12e Niergnies - 2171 duiven. - 13/18
8e, 9e, 19e Pont St Max - 4412 duiven. - 27/29
4e, 9e, 24e Pontoise - 4186 duiven - 22/29
2e, 34e Quievrain - 4338 duiven - 28/30 - Grootmeester Afdeling 5
2e, 27e 28e Niergnies - 4523 duiven - 23/29

De duiven die ze nu op het hok hebben zitten komen hoofdzakelijk van de volgende liefhebbers:
Richard van den Bos, Grinwis van Alphen, Maurice Laban uit Oded en de nakomelingen van de Super Jan van Jan Pijpers.
Biedingen;
€ 30 Huib Caarls
€ 40 Wim van Es
€ 45 Huib Caarls
€ 50 Wim van Es
€ 55 Huib Caarls
€ 65 Wim van Es Eindbod, gefeliciteerd met uw aankoop!
"BETALING ONTVANGEN"
_____________________________________________________________________________________
Bon 12. Kees de Graaf - Eethen Meerdaagsefond
Kees schenkt een jonge duif 2023 in overleg.
Het basisbestand van de duiven bestaat uit duiven van Theo Streefkerk Ameide en Frans Belleter uit Nispen. Later zijn en hier en daar nog wat duiven bij gekomen van oa: J Ernest Steenbergen, Aldus-Poulisse Kerkdriel, P Cobben Heerlen, J v Keulen Asten, J Doppenberg Voorthuizen, P Overkleeft s'Gravenzande. De laatste jaren is er ook Cor de Heijde, Jelle Jellema en Arjan Beens bloed in gekruist, geen kleine namen! Er wordt hier hoofdzakelijk aan de ZLU vluchten deelgenomen. Hier nog wat uitslagen van de afgelopen jaren: Pau 65e, 95e. Agen 28e. St. Vincent 13, 53, 80 Tarbes 11e Barcelona 42e, 48e dit zijn de resultaten behaald bij de eerste 100 uit de nationale uitslagen! En niet alleen kop, maar ook series: Pau 4 vd 8, Agen jrl 11 vd 23 Barcelona 7 vd 10.
In 2022:
5e hokkampioen vd Brabantse Superleague.
FBZ 9e onaang, 7e aangew, 7e generaal, 7e marathon.
ZLU 9e Keizer grote fond, 5e Pyreneeën cup, 10e Super prestige.
en internationaal 7e geworden bij de Europa marathon georganiseerd door AG Euskirchen.

De koper krijgt een jong uit een goed hok en daarbij is Kees een sympathieke liefhebber, die je niet met het slechtste laat vertrekken!

Biedingen;
€ 75 Marcel van Melis
€ 80 Ben Boeijink Eindbod, gefeliciteerd met uw aankoop!
"BETALING ONTVANGEN"
_____________________________________________________________________________________
Bon 13. Simon op het Hof - Kruiningen Meerdaagsefond
Simon schenkt 1 jonge duif 2023 in overleg

Al zo lang duiven, en nog steeds bezeten van het spelletje! Simon heeft ze bijna 50 jaar, en is onafscheidelijk van zijn gevleugelde kameraden, die hem alles brachten wat de duivensport mooi maakt: vreugde, verdriet, liefde, contacten, langdurige vriendschappen, talloze kampioenschappen en geweldig veel kopprijzen! Van zijn stammetje duiven, waar al velen beter van zijn geworden, schenkt hij speciaal om het PH in de lucht te houden een toppertje! Wie pakt deze buitenkans? [/b][/size]
Biedingen;
€ 40 Marcel van Stralen Eindbod, gefeliciteerd met uw aankoop!
"BETALING ONTVANGEN"
_____________________________________________________________________________________
Bon 14. Jan Wijnen - Odiliapeel NL. Vitesse-Midfond
Jan schenkt jonge duif 2023 in overleg
Ik speel vitesse /midfond en jonge duiven.
Veelal afkomstig van Eijerkamp en Hooijmans
Biedingen;
€ 30 Rob Houben Eindbod, gefeliciteerd met uw aankoop!
"BETALING ONTVANGEN"
_____________________________________________________________________________________
Bon 15. Jan Bos - Utrecht Snelheid
Jan schenkt een jonge duif 2023 in overleg
Jan heeft duiven gehaald bij Johan Bol uit Nieuwerkerk aan den IJssel, het soort is van Willem de Bruijn. Wilt u dan nog meer weten?! Goede wijn behoeft geen krans. Jan gaat kweken en spelen met deze toppers. Wie gaat bij Jan dit juweeltje ophalen?
Biedingen;
€ 30 Ron Hendriks Eindbod, gefeliciteerd met uw aankoop!
"BETALING ONTVANGEN"
_____________________________________________________________________________________
Bon 16. Jan de Jonge - Veenoord Allround
Jan schenkt een laat jong 2023
Jan speelt dubbel weduwschap dat gericht is op de programmavluchten met duiven van Combinatie Poelman uit Erica.
Biedingen;
€ 30 Harold Dekker
€ 40 Chris Elderbroek Eindbod, gefeliciteerd met uw aankoop!
"BETALING ONTVANGEN"
_____________________________________________________________________________________
Bon 17. Bertam van Zuiden - Swifterband Snelheid
Bertram schenkt 1 jonge duif 2023 in overleg
Ze hebben duiven op de vlieghokken zitten die onder andere komen uit rechtstreekse duiven van Teletekst mannen als Jan Hoogland uit Midlum, Willem Buurstra uit Lemmer en de Gebroeders Ras uit Urk gekweekt zijn. Uiteraard zijn de Lub Snoek duiven ruimschoots vertegenwoordigd waarvan de kwekers via Jan Barendrecht uit Emmeloord komen. De Arie Dijkstra en Walter de Rijck kweekduiven komen via Han Hoekstra uit Alkmaar. Gerard Dekker-Assendelft, De Kroonduif-Woudenberg, Tiemen Schinkel-Urk, Cees Nagel – Den Helder en B. Stijntjes – Halle. Gert Cirkel-Nieuwegein. Hans Beverdam-Nieuwlande. Pieter van Hoolwerff-Heemskerk (dutch day racers

Deze liefhebbers speelde de afgelopen jaren een 1e prijs Menen 17.009 duiven, 2e Rethel 8.181 duiven, 3e Chimay 16.981 duiven, 5e prijs Weert 22.069 duiven, Gennep 6e prijs 14.593 duiven, 7e NPO Pithiviers, 13e NPO Gien en als klap op de vuurpijl in 2018 1e NPO Mantes la Jolie. En dat terwijl ze op één van de kortste afstanden zitten in afdeling Friesland.

Ook andere liefhebbers in binnen- en buitenland slagen heel goed met zijn duiven, zo komt er een 1e nationaal uit Wales rechtstreeks van de hokken van de Van Zuidens.

Een Klasse Hok uit de Flevo polder!!
Biedingen;
€ 30 Hans Dekker Eindbod, gefeliciteerd met uw aankoop!
"BETALING ONTVANGEN"
_____________________________________________________________________________________
Bon 18. Albert Hendriksen - Twelle snelheid
Albert schenk bij uitzondering een bonnetje voor het Praathuis
Dit is je kans, Albert is niet zo scheutig met bonnetjes omdat hij zelf vind dat er wel betere te krijgen zijn, toch weet ik zeker dat je hier goed geholpen wordt, wie laat zich verrassen en laat zien dat Albert goede duiven onder de pannen heeft.
Biedingen;
€ 50 Gerard Jochemsen Eindbod, gefeliciteerd met uw aankoop!
"BETALING ONTVANGEN"
_____________________________________________________________________________________
Bon 19. Eric Moors - Lanaken Allround
Bon voor twee jonge duiven uit de kwekers
Een prachtige schenking van een bevlogen combinatie uit België! Het is moeilijk samen te vatten hoe goed door deze combinatie wordt gevlogen. Hier kan je terecht voor duiven voor het snelle werk maar zeker ook voor de fond.
Biedingen;
€ 30 Ozzy
€ 40 Gerben Boogaard
€ 50 Ozzy
€ 60 Gerben Boogaard Eindbod, gefeliciteerd met uw aankoop!
"BETALING ONTVANGEN"

_____________________________________________________________________________________
Bon 20.
Meer bijzonderheden volgen!
Biedingen;
€ 30 Inzet
Gebruikersavatar
Frits Smit
Stamtafel asdoffer
Berichten: 1616
Lid geworden op: ma aug 28, 2006 0:18
Locatie: Willemsoord fondliefhebber

Re: Veiling t.b.v. Het Praathuis & de Duivenruilclub najaar 2022

Bericht door Frits Smit »

Van mij mag je ook een bon plaatsen voor 2 late jongen van 2022 die voornamelijk van van Wanroy origine zijn.
Kaekelen is niks, mer eier leggen is de keunst.
Gebruikersavatar
Wim van Es
Stamtafel klasbak
Berichten: 385
Lid geworden op: za jul 14, 2012 18:07
Locatie: Oud Beijerland
Contacteer:

Re: Veiling t.b.v. Het Praathuis & de Duivenruilclub najaar 2022

Bericht door Wim van Es »

Mijn schenking een jong 2023 derde ronde.
Problemen verdwijnen waar kopstukken verschijnen.
Gerard Jochemsen
Stamtafel asdoffer
Berichten: 1083
Lid geworden op: vr dec 23, 2016 13:17
Locatie: Ede

Re: Veiling t.b.v. Het Praathuis & de Duivenruilclub najaar 2022

Bericht door Gerard Jochemsen »

2 jongen 2023
kenneth heere
Stamtafel asdoffer
Berichten: 575
Lid geworden op: vr apr 25, 2008 11:43
Locatie: Spijkenisse Allround

Re: Veiling t.b.v. Het Praathuis & de Duivenruilclub najaar 2022

Bericht door kenneth heere »

Ik ben dan wel geen schrijver op het forum maar ik lees en kijk wel bijna dagelijks en ik zou het ook niet willen missen. Van ons, Comb. Ch en K Heere, ook een bon voor 2 jongen speenklaar april/mei.
Comb. CH & K Heere, Spijkenisse
Gebruikersavatar
Frits Smit
Stamtafel asdoffer
Berichten: 1616
Lid geworden op: ma aug 28, 2006 0:18
Locatie: Willemsoord fondliefhebber

Re: Veiling t.b.v. Het Praathuis & de Duivenruilclub najaar 2022

Bericht door Frits Smit »

Ik wil graag bon 4 van Stoffel Brandsma inzetten op €30. Stoffel en Tjeerd weten wel uit welke duivin ik dan graag een jonkie wil.
Kaekelen is niks, mer eier leggen is de keunst.
Gebruikersavatar
Simon
Stamtafel asdoffer
Berichten: 1511
Lid geworden op: wo sep 06, 2006 21:36
Locatie: 51:27:05,9 04:01:38,0 Kruiningen
Contacteer:

Re: Veiling t.b.v. Het Praathuis & de Duivenruilclub najaar 2022

Bericht door Simon »

Simon wil niet verstek laten gaan en schenkt een bon voor jonge duif 2023 in overleg
Kon Hesi Baka racing pigeons.

De enige manier om een vriend te krijgen, is er één te zijn.
Echte vrienden zie je niet , die staan achter je.
jan wijnen
Stamtafel asdoffer
Berichten: 775
Lid geworden op: wo mei 04, 2011 21:53

Re: Veiling t.b.v. Het Praathuis & de Duivenruilclub najaar 2022

Bericht door jan wijnen »

Hallo,

ik schenk ook een bon voor een jonge duif.
Speel vitesse en midfond.
Uiteraard in overleg.
Groeten,
Jan Wijnen
Gebruikersavatar
Houbi
Stamtafel asdoffer
Berichten: 8441
Lid geworden op: vr jul 14, 2006 9:24
Locatie: moorveld
Contacteer:

Re: Veiling t.b.v. Het Praathuis & de Duivenruilclub najaar 2022

Bericht door Houbi »

Dan zet die bon (14) maar in op 30 euro, kan ik misschien daar ook weer eens naar toe.
Wie nooit tijd heeft, kan niet met tijd omgaan.
Gebruikersavatar
Jan Bos
Stamtafel asdoffer
Berichten: 2080
Lid geworden op: wo mei 24, 2006 20:07
Locatie: Utrecht, Nederland

Re: Veiling t.b.v. Het Praathuis & de Duivenruilclub najaar 2022

Bericht door Jan Bos »

jan bos schenkt ook een jonge duif 2023
Jan de jonge
Praathuisbos pieper
Berichten: 12
Lid geworden op: ma feb 07, 2022 21:00
Locatie: Veenoord
Contacteer:

Re: Veiling t.b.v. Het Praathuis & de Duivenruilclub najaar 2022

Bericht door Jan de jonge »

Schenk ook hier een laat jong 2023
Gebruikersavatar
evert_konings
Crewmember
Crewmember
Berichten: 3483
Lid geworden op: zo sep 03, 2006 15:19
Locatie: Blaricum Snelheid/Jonge duiven

Re: Veiling t.b.v. Het Praathuis & de Duivenruilclub najaar 2022

Bericht door evert_konings »

Dank je wel voor jullie schenking Jan Bos en Jan de Jonge
Gebruikersavatar
Albert Hendriksen
Crewmember
Crewmember
Berichten: 12056
Lid geworden op: zo feb 18, 2007 17:01
Locatie: - Twello - V/M/E/J/N - Afd. 8 Regio NO
Contacteer:

Re: Veiling t.b.v. Het Praathuis & de Duivenruilclub najaar 2022

Bericht door Albert Hendriksen »

Vanwege het feit dat ik vorige week zaterdag mijn 60e verjaardag vierde schenk ik bij uitzondering een bonnetje voor het Praathuis. Mocht er een koper voor zijn, dan komen we er wel uit wat het gaat worden....
"Ik ben liever een slechte duivenmelker dan een slecht mens!"
Gebruikersavatar
eric moors
Stamtafel asdoffer
Berichten: 1941
Lid geworden op: wo nov 15, 2006 14:22
Locatie: Lanaken Belgie
Contacteer:

Re: Veiling t.b.v. Het Praathuis & de Duivenruilclub najaar 2022

Bericht door eric moors »

Sinds de nieuwe lay-out ben ik mijn weg op het praathuis een beetje kwijtgeraakt. Vroeger keek ik dagelijks. Zie nu pas dat er een bonnenverkoop is.

Zoals ieder jaar wil ik graag weer mijn steentje bijdragen.

Bon voor twee jonge duiven uit de kwekers.

Moors Jozef en Eric - Kimberly en Lynn
Lanaken Belgie
Een idioot kan mij niet beledigen en een intelligent iemand die doet dat niet.
Gerard Jochemsen
Stamtafel asdoffer
Berichten: 1083
Lid geworden op: vr dec 23, 2016 13:17
Locatie: Ede

Re: Veiling t.b.v. Het Praathuis & de Duivenruilclub najaar 2022

Bericht door Gerard Jochemsen »

Albert Hendriksen schreef: za okt 29, 2022 10:26 Vanwege het feit dat ik vorige week zaterdag mijn 60e verjaardag vierde schenk ik bij uitzondering een bonnetje voor het Praathuis. Mocht er een koper voor zijn, dan komen we er wel uit wat het gaat worden....
Die zet ik graag in voor 50,-
Plaats reactie