Het Praathuis - The House of Talks

Het grootste & gezelligste postduiven forum van België & Nederland, waar "Duivensport een nog fijnere hobby is!" THUISBASIS van de DUIVENRUILCLUB!

Het is momenteel Ma Mrt 25, 2019 11:24


Forumindex » FONDCLUBS & ORGANISATIES » NPO & AFDELINGSNIEUWS » NPO en AFDELINGEN


Plaats een nieuw onderwerp Dit onderwerp is gesloten. U kunt geen berichten wijzigen of nieuwe reacties plaatsen.  [ 34 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3
Auteur
Zoeken naar:
Bericht

Offline
Stamtafel asdoffer

Geregistreerd: Za Mei 09, 2009 18:31
Berichten: 3292
Woonplaats: Combinatie vd Bosch - Grolleman, Landgraaf

Bericht Geplaatst: Ma Jun 24, 2013 9:01 
Omhoog  
Melden Orleans

Geachte verenigingen en leden,

In verband met het uitstellen van de vlucht Salbris naar maandag 24-06-2013,( vooralsnog is het de bedoeling dat er op Orleans gelost gaat worden) zullen we met de meldingsplicht ons zeer soepel opstellen.
Ongetwijfeld zijn er mensen die moeten werken en hun duiven niet kunnen melden.
Zodra u in de gelegenheid bent, om te melden hopen wij dat u z.s.m. dit doorgeeft aan de meldpost in uw vereniging.
Mocht dit iemand zijn die werkt, dan z.s.m. na thuiskomst van deze, melden.

Veel succes gewenst,

met vriendelijke groeten, namens bestuur afd.6 N-H,
Tiny van Santen, secretaris.

 Profiel E-mail  

Offline
Stamtafel asdoffer

Geregistreerd: Za Mei 09, 2009 18:31
Berichten: 3292
Woonplaats: Combinatie vd Bosch - Grolleman, Landgraaf

Bericht Geplaatst: Di Sep 17, 2013 15:49 
Omhoog  
Uitstel Ledenvergadering

Het bestuur heeft in haar vergadering van maandag jongstleden besloten de Najaarsvergadering te verplaatsen naar week 2 of 3 in januari 2014.

Wij hebben een aantal voorstellen gekregen om het vliegprogramma rigoureus aan te passen in verband met de grote verliezen, provinciaal en landelijk, onder jonge duiven.
Ook zijn er voorstellen om het vliegprogramma af te slanken en bijvoorbeeld geen dubbelvluchten meer te houden. Onvrede onder de liefhebbers wordt als motivatie aangehaald ter ondersteuning van de voorstellen.

Het bestuur onderkent de problematiek en merkt dat, ook op landelijk niveau, de discussie over later starten met een aangepaste competitie hoog op de agenda staat. Er worden zelfs proeven gehouden door het NPO, ondersteund door de WOWD, om het een en ander wetenschappelijk te kunnen verklaren.

Wij denken dat overhaaste besluitvorming in het najaar tot extra onvrede kan leiden in het voorjaar. Zeker wanneer er bijvoorbeeld landelijk overeenstemming bereikt wordt over een late start van het vliegprogramma jonge duiven (denk ook aan nationaal derby Sens)
Het bestuur heeft geen idee hoe de discussie over de geschetste problematiek zich gaat ontwikkelen. Ook kunnen wij op dit moment geen voorstellen formuleren die recht doen aan de wensen en verlangens van veel leden. Daarom is het verstandig de tijd te nemen om meer inzicht te krijgen in de problematiek en de leden extra tijd te geven mee te denken over toekomstig beleid.
Ter ondersteuning hiervan wordt eind volgende week aan alle leden van de afdeling via het verenigingssecretariaat een enquêteformulier toegezonden. Het begeleidend schrijven zal voor zich spreken.

We realiseren ons terdege dat uw planning en voorbereiding op het wedvluchtseizoen door dit besluit mogelijk in het gedrang komt. We hebben echter gemeend het minst kwade pad te kiezen en hopen daarom op uw begrip. Natuurlijk krijgt u extra tijd om verschillende scenario’s te bespreken tijdens de verenigingsvergaderingen en in te dienen als voorstel. We zien die voorstellen dan ook graag tegemoet.

Namens het bestuur, Tiny van Santen secretaris

 Profiel E-mail  

Offline
Stamtafel asdoffer

Geregistreerd: Za Mei 09, 2009 18:31
Berichten: 3292
Woonplaats: Combinatie vd Bosch - Grolleman, Landgraaf

Bericht Geplaatst: Di Jan 14, 2014 14:13 
Omhoog  
Op vrijdag 10 januari jl. is de uitgestelde najaarsvergadering gehouden van de 54 verenigingen waren er 47 vertegenwoordigd.
In totaal 91 procent van alle leden.
Afwezig met kennisgeving: 1255 De Snelle Wieken, 1318 De Luchtpost en 1337 De Snelvliegers.
Afwezig zonder bericht: 1211 De Nieuwe Brug, 1229 Luchtpost en 1334 Wieringer Expresse.
Opgeheven 1225 De Bonte Duif.
Op 7 maart 2014 houden wij onze Jaarvergadering, binnenkort ontvangt U de voorlopige Agenda.
Het Bestuur.

 Profiel E-mail  

Offline
Stamtafel asdoffer

Geregistreerd: Za Mei 09, 2009 18:31
Berichten: 3292
Woonplaats: Combinatie vd Bosch - Grolleman, Landgraaf

Bericht Geplaatst: Di Apr 08, 2014 9:50 
Omhoog  
Betreft: Instructies 2014 Vervoer en Facturering/Betalingen

Aan de leden basisverenigingen aangesloten bij afdeling Noord-Holland, van de Nederlandse Postduivenhouders Organisatie.

Geachte dames en heren,

Hieronder volgen enige richtlijnen zoals die gaan gelden voor het komende seizoen ;

Het bestuur van de afdeling heeft de vervoerscommissie verzocht er alles aan te doen
om zo economisch mogelijk te vervoeren, dit vereist eerdere informatie m.b.t het totaal te vervoeren boxen. Om deze reden wordt het zeer belangrijk om zo vroeg mogelijk te weten wat we kunnen verwachten aan aantallen boxen

Dit houdt de volgende gewijzigde regels in :


Het is voortaan voor alle verenigingen verplicht, zodra de verenigingen klaar zijn met inkorven het aantal te verzenden manden per SMS door te geven op telefoonnummer 06-53769560. U geeft op Verenigingsnummer en het aantal boxen.

De verdere informatie krijgt de coördinator vervoer door d.m.v. de ingeleverde briefjes bij de ophaaldienst.

Aangezien de coördinator vervoer in zijn eigen club op inkorfavonden ook betrokken is bij het inkorven van de duiven van zijn vereniging, heeft de ervaring van de afgelopen jaren met rayon C, E en F, die al gewend zijn hun boxen telefonisch door te geven, geleerd dat sms’en minder belastend werkt.

Het bestuur vertrouwd erop dat U aan bovenstaande welwillend zult meewerken.

Een ander punt van aandacht is het stoppen als vluchtenpenningmeester van onze afdeling door de heer H.F. Boymans. Huub heeft problemen met zijn gezondheid en is op dit moment weer op de weg om beter te worden. Dit gegeven en veranderde plannen bij ons bestuur die administratieve consequenties inhouden, betekenden dat Huub zijn taak wenste te beeindigen. De afdeling 6 Noord-Holland is Huub veel dank verschuldigd voor zijn jarenlange inzet. Omdat op korte termijn maatregelen noodzakelijk zijn, is de penningmeester bezig oplossingen t.a.v. de facturering van het vervoer en het reken/uitslagen geld alsmede andere door te berekenen emolumenten in een systeem richting de verenigingen te gieten.

Vast staat in ieder geval nu al dat er voortaan aléén betaald kan worden op het onderstaande iban nummer NL 15 RABO 0117 6424 52.
DIT T.N.V. POSTDUIVENHOUD.ORG.AFD.N-H.

Het bestuur verzoek U vriendelijk doch dringend hier goede nota van te nemen en deze wijziging door te geven aan eenieder binnen uw vereniging voor wie dit nodig is.

Namens het bestuur van NPO afdeling 6 Noord-Holland,
T.H.G.J. van Santen, secretaris.

 Profiel E-mail  
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Dit onderwerp is gesloten. U kunt geen berichten wijzigen of nieuwe reacties plaatsen.
Pagina 3 van 3  [ 34 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers

U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group :: Style based on FI Subice by phpBBservice.nl :: Alle tijden zijn UTC + 1 uur [ Zomertijd ]
Vertaald door phpBBservice.nl.